originele relatiegeschenken

Top 5 originele relatiegeschenken voor je klanten

Mooie cadeaus geven is altijd een goed idee. Je kunt er niet alleen familie en vrienden blij mee maken, maar ook zakenrelaties en collega’s. Met een relatiegeschenk laat je zien dat je iemand waardeert. Dit versterkt het de band tussen jou en je klanten.

Natuurlijk wil je wel een beetje origineel uit de hoek komen. Hopelijk levert onze top vijf van relatiegeschenken genoeg inspiratie op!

1 – Een paraplu met LED verlichting

In ons koude kikkerlandje komt regen, storm en sneeuw regelmatig voor. Best sfeervol wanneer je warm binnen zit, maar minder leuk om doorheen te lopen. Behoed je klanten voor een nat pak door een paraplu met LED verlichting cadeau te geven.

Dit relatiegeschenk komt in regenachtige seizoenen goed van pas. Het zorgt voor voldoende verlichting in het donker, is duurzaam en gaat lang mee. Bovendien kun je het eventueel laten bedrukken met een eigen logo of bedrijfsboodschap.

2 – Een ijskrabber

Een relatiegeschenk moet mooi en praktisch zijn. Wat dat betreft is een ijskrabber een goede keuze. Het biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft het ontwerp. Zo kun je het eventueel laten bedrukken met je bedrijfslogo of combineren met een parkeerschijf. Of kies in plaats daarvan voor een leuke en opvallende kleur, die de koude periodes van het jaar iets minder donker maakt.

powerbank

3 – Een powerbank

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een powerbank. Daarmee kan een mobiele telefoon eenvoudig worden opgeladen zonder dat er een stopcontact nodig is. Bovendien is het door het kleine formaat gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Dit relatiegeschenk zal dan ook ongetwijfeld in de smaak vallen bij je zakelijke contacten!

Wil je écht punten scoren? Kies dan voor een powerbank die je met zonne-energie kan opladen. Deze bestaan al een tijdje en werken goed – hier kan je er meer info over vinden!

4 – Een schort voor in de keuken

Tijdens de feestdagen staan mensen vaker in de keuken dan gemiddeld. Er moeten immers allerlei lekkere hapjes worden bereid en geserveerd. Wat is er dan een beter relatiegeschenk dan een schort? Het zorgt ongetwijfeld voor hilariteit bij de gasten aan de eettafel. Laat het schort eventueel bedrukken met het bedrijfslogo. Je contacten dragen een uniek schort dat perfect past bij de feestdagen!

5 – Een herfst- of winterset

In de herfst en winter kunnen de temperaturen flink dalen. Gelukkig houden je zakelijke relaties het altijd lekker warm dankzij jouw bijzondere geschenk, een winter- of herstpakket. Je kunt eventueel zelf een fijn pakket creëeren met bijvoorbeeld een paar dikke sokken, een aantal mooie geurkaarsjes en een winterdeken. Stop er eventueel nog een fles glühwein bij om het winterpakket compleet te maken. Je klanten zijn ongetwijfeld blij met dit relatiegeschenk, en jij laat zien dat je aan ze denkt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.