geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes: kan het écht?

Wij zijn allemaal dol op het spelen van spelletjes. Het kan gaan om bordspellen, sport of videogames. Echter is het tegenwoordig ook mogelijk om geld te verdienen met het spelen van spelletjes. Het is een unieke wereld en de kansen doen zich vooral online aan. Wij hebben de mogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet.

Hoe kan ik geld verdienen met spelletjes?

Allereerst is het handig om te weten dat je vanzelfsprekend wel belangstelling moet hebben voor spelletjes. Natuurlijk kunnen wij zeggen dat jij kan gaan gokken in een online casino, maar dan is de kans veel groter dat jij geld verliest. Er zijn wel diverse alternatieven die veel interessanter zijn. Er zijn enkele apps die de kans bieden om geld te verdienen met gamen, maar je kan ook gaan gamen en dat streamen op een streamingssite of YouTube. Er zijn in ieder geval kansen genoeg.

EazeGames applicatie

De applicatie ‘EazeGames’ kan jij gratis downloaden in de App Store of de Google Play Store. Je kan met het grootste gemak een eigen account aanmaken en allerlei leuke spelletjes gaan spelen met echt geld. De inzet voor een spelletje is 1,00 euro, 3,00 euro of meer. Je krijgt dan een tegenstander toegewezen en bij winst krijg je een leuk bedrag bijgeschreven. Je kan bijvoorbeeld Solitaire, Bubble Shooter, 21’en en Pool gaan spelen. Er worden ook competities georganiseerd met een leuke prijzenpot. Daarnaast kan jij vaak profiteren van stortingsbonussen of gratis tegoed ontvangen op feestdagen. Let op, je kan ook geld verliezen door spelletjes te spelen op EazeGames. Het is wel een voordeel dat je eerst gratis kan oefenen.

play to earn games

Play-to-Earn cryptogames

De cryptowereld is best onvoorspelbaar en niet voor iedereen even geschikt. Echter kan je ook in de NFT-wereld duiken en dan met name de Play-to-Earn games. Je koopt een NFT, bijvoorbeeld een personage voor een online spelletje. Je kan dan door dagelijks te spelen beloningen ontvangen in de vorm van cryptomunten en er dus echt geld mee gaan verdienen. In de derdewereldlanden zijn er zelfs genoeg mensen die hun totale inkomen op deze manier bij elkaar verzamelen met games als deze Mirandus. Jij kan er nu ook een leuk zakcentje mee gaan verdienen.

streamen op twitchStreamen op Twitch

Twitch is een bekend streamingsplatform voor gamers. Je kan gaan gamen en dat live uitzenden op het platform. Hoe meer volgers jij weet te scoren, des te meer geld jij gaat verdienen. Er zijn zelfs streamers die miljoenen volgers hebben weten te verkrijgen en dan ook miljoenen euro’s op jaarbasis mogen bijschrijven op hun bankrekening.

Je kan alle soorten games gaan spelen, waaronder Call of Duty, FIFA en Red Dead Redemption. Bekijk wel eerst of er genoeg belangstelling is voor een bepaalde game. Meer tips en tricks? Die kan je in dit artikel vinden!

FIFA munten verkopen

FIFA is het bekendste voetbalcomputerspel en dan met name het onderdeel ‘Ultimate Team’. Daarin ontvangen spelers regelmatig beloningen in de vorm van spelerspakketjes. Het doel is om een zo goed als mogelijk team te maken, maar dat kost heel wat FIFA munten. Jij kan de munten ook opsparen en vervolgens op een online platform verkopen voor echte euro’s.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.